Hoe werkt het?

Met Novio Euro betaal je in de toekomst in de winkel, het restaurant of de kroeg met een app, online betaal je zoals je gewend bent.

Met Novio Euro heb je direct toegang tot een groot netwerk van bedrijven die onderling het werk aan elkaar gunnen en die hier samen voordelen uithalen en krijg je korting of andere voordelen bij andere deelnemende bedrijven.

Door te kopen met de Novio Euro draag je direct bij aan winkels en bedrijven hier in Nijmegen en omgeving. Zo blijft er werkgelegenheid en creĆ«ren we nieuwe kansen met meer verscheidenheid in winkelaanbod. 

United Economy en Cylos

Novio Euro is aangesloten bij United Economy, een initiatief van STRO (Social TRade Organisation). Zij hebben een handig online betaalsysteem ontwikkeld Cyclos genaamd.

Met behulp van Cyclos kun je geld overmaken via internet bankieren en in winkels betalen met de Cyclos app. Sommige winkels zoals Odin, bieden ook de mogelijkheid Novio Euro’s op je ledenpas te plaatsen, waarmee je in de winkel kunt betalen.

Ik doe mee!, open een Novio Euro rekening.

Vul het inschrijfformulier bij United Economy in.
Betaal de lage lidmaatschap bijdrage.
Upload je bedrijfslogo of profielfoto voor optimale herkenbaarheid (JPEG of PNG)
Koop een gewenst startbedrag in Novio Euro’s via je gekoppelde IBAN-rekening.
Je krijgt van United Econmy een mail ter bevestiging, zodat we zeker weten dat jij ’t bent. Als je die bevestigt ben je lid.
Dan krijg je van ons nog een welkomstmail met belangrijke informatie.

Hoe werkt dat met facturen?

Voeg onderaan de factuur toe: “Wij zijn deelnemer van Novio Euro, betaal ons in Novio Euro’s of een andere munt die bij United Economy aangesloten is”. 

De belastingdienst wil graag zien dat je de BTW in euro’s berekent en dat wordt op deze manier opgelost.

Behandel in je boekhouding de Novio Euro als een gewone, extra bankrekening.

Scroll naar boven